Windows oppgradering 24. oktober

Du kan selv velge tidspunkt for oppgradering fram til 24.oktober. Etter den datoen tvinges oppdateringen inn på pcen din.


Fra og med tirsdag 17.oktober og frem til tirsdag 24. oktober kl 12.00 så vil oppgraderingen være tilgjengelig i Software Center under Updates så ansatte kan installere den selv.
Du vil få varsling som påminner deg om at en oppgradering er tilgjengelig å Software Center.

Hvis maskinen har engelsk språk så heter oppgraderingen «Feature update to Windows 10 Enterprise, version 1703, en-us».

Hvis maskinen har norsk språk så heter oppgraderingen «Funksjonsoppdatering til Windows 10 Enterprise, versjon 1703, no-nb».

Oppgraderingen tar mellom 20-40 minutter alt er avhengig av maskinen, etter oppgraderingen så kommer det vanlig runde med oppdateringer som også må inn.
Du kan jobbe som vanlig når oppgraderingen starter og vil bli varslet når den er ferdig nede ved klokken med en melding om at omstart er nødvendig.
Det er tvunget omstart etter at oppgraderingen er kjørt inn, det er vanlig frist på 12 timer, de siste 2 timene vil en boks dukke opp som du ikke kan klikke bort.
Når du tar omstart eller avslutter maskinen så vil resten av oppgraderingsprosessen fortsette, det er denne som kan ta litt tid.

Ved Omstart eller Avslutning så jobber den i ca. 20-30 minutt etter at knappen er trykket, resten fullføres den under oppstart ca 10-15 minutter.

NB! Hvis du får problemer med at start menyen er låst slik at du ikke kan klikke på den så ønsker vi at du melder dette inn til IT-Support så blir dette ordnet.